loading icon

За Продукта

Да запазим контрол

vitango_packshot

Контролирай стреса, зареди се с енергия!

Когато сте под голям стрес, нивата на енергия и концентрация осезаемо намаляват. В същото време вътрешното напрежение и раздразнителност нарастват. При тези обстоятелства трудно се справяте със задачите и предизвикателствата на ежедневието по начина, по който ви се иска. За да предотвратите появата на подобен проблем, трябва да са налице следните два фактора: да успеете да се възстановите лесно от изтощението и вътрешното напрежение и да продължите с ежедневните си задачи по обичайния начин. Vitango® помага това да бъде възможно.

Vitango® е традиционен растителен лекарствен продукт за временно облекчаване на симптоми на стрес като умора и отпадналост.
Оказва ефект върху физическите и психическите симптоми на стреса.

 

Vitango® притежава двойно действие: От една страна намалява нивото на освободените хормони на стрес, вследствие на което психическите симптоми на стрес като раздразнителност, напрежение и липса на концентрация, видимо намаляват. От друга страна увеличава производството на енергия в нервните и мускулни клетки и дава възможност на организма да преодолее изтощението и да подобри физическите си възможности.

Благодарение на двойното си действие, Vitango® ни дава всичко необходимо, за да се справим с постоянния стрес.

Вътрешното напрежение намалява

По-малко напрежение и повече контрол, за да съхраним паметта и концентрацията си.

Повишава се физическата енергия

Повече енергия, за да предотвратим изтощението и да съхраним работоспособността си.

Vitango® позволява да контролирате стреса и напрежението в ежедневието, като ви дава нужната енергия
за справяне с предизвикателствата и проблемите.

A 160 /15.09.2016